top of page
Ontsluieren met jezelf  in 7 Zoom-sessies vanaf 7 mei
Ontsluieren met jezelf  in 7 Zoom-sessies vanaf 7 mei

di 07 mei

|

Online event

Ontsluieren met jezelf in 7 Zoom-sessies vanaf 7 mei

Vallei-coach Isabel Timmers, schrijfster van De Zeven Sluiers en De Liefde Ontsluierd, laat je in zeven Zoom-bijeenkomsten online zien hoe je met jezelf kunt ontsluieren. Met onder andere elke keer een meditatie en chi kungs. Zo maak je een zachte start met de Vallei-cursus.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 mei 2024, 20:00 – 22:00

Online event

Over het evenement

* Wil je op een zachte manier aan de Vallei-training beginnen? Dan is dit een hele fijne voorbereiding als je nog niet traint.

* Heb je moeite om bij het huiswerk jezelf in opwinding te brengen? Ontsluieren met jezelf geeft je een stevige basis voor zachte zelfliefde.

* Kom je juist te makkelijk in opwinding? Ervaar hoe je door weg te blijven van erogene zones je jezelf op een andere manier kunt beminnen.

Vallei-coach Isabel Timmers, schrijfster van De Zeven Sluiers en De Liefde Ontsluierd, laat je in zeven Zoom-bijeenkomsten online zien hoe je met jezelf kunt ontsluieren. Met onder andere elke keer een meditatie en chi kungs. Zo maak je een zachte start met de Vallei-cursus. Ook heel fijn als je de online Vallei-cursus al een keer hebt gedaan en opnieuw wilt beginnen. Of als je halverwege bent gestrand en de cursus weer wilt oppakken.

De Zoom-bijeenkomsten zijn op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur. Data: 7 mei, 14 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni. De kosten zijn € 25 per keer of € 160 ineens.

Meer informatie vind je op www.vitabellacoach.nl

Deel dit evenement

bottom of page